Media

Vele mediamomenten zijn te vinden op http://www.02025.nl, http://www.energiecommissie.nl en http://www.newnrg.nl en onze youtube kanalen, bijvoorbeeld 02025 en wijkrijgenkippen.

Hierboven het filmpje van het tekenen van het contract met Rabobank, waarin we een jarenlange samenwerking aangaan tussen deze bank en de zwerm 02025. Getekend op 7 december 2022 in het Olympisch Stadion.

De voorzitter van onze Raad van Toezicht Jacqueline Cramer doet de aftrap na een introductie van eerst Pauline Westendorp, bestuurder Oranje Energie, en daarna Erik Versnel coöperatief directeur van de Rabobank Amsterdam.

==========================

Een selectie van de media uit 2021:

Marjan Minnesma van Urgenda over Amsterdam koploper schone energie in 2025. Opgenomen tijdens de Climate Miles 2021. Interview door Pauline Westendorp van Oranje Energie – 02025.

Een aanrader is om alle Urgenda podcasts van de Climate Miles te beluisteren, zo krijg je een compleet beeld van het systeem, omdat Marjan op een ontspannen manier een diep gesprek voert met kundige mensen. https://theclimatemiles.nl/series/climatemilespodcast/